Welkom bij Hopmans Aannemers BV

Wij bieden u een integraal pakket van werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw

Wie zijn wij?

Voor overheden, instellingen en bedrijven verzorgt Hopmans Aannemers werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW). Wij focussen ons op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland. Met ervaren en deskundige medewerkers evenals een zeer uitgebreid en divers machinepark is Hopmans Aannemers voor elk project in de aannemerij goed uitgerust. Zo zijn wij betrokken bij dijkverzwaringen, aanleg van windmolenparken. stadsverwarming, betonpleinen, bassins en allerlei soorten egalisatiewerkzaamheden. U kunt ons benaderen voor alle fases van uw bouwproject: van voorbereiding tot oplevering. Wij verhuren machines, die worden bediend door onze ervaren en vakkundige machinisten.

Videomateriaal van onze werkzaamheden.

Historie

De in de jaren zestig opgerichte agrarische dienstverlenier Loonbedrijf Hopmans, splitste zich in 2016 in Hopmans Aannemers BV en Hopmans Loonbedrijf VOF. De onderneming was door de jaren heen nl. flink gegroeid en het aantal opdrachtgevers in de grond- weg- en waterbouwbranche was evenredig toegenomen. Sindsdien heeft Hopmans Aannemers BV zich expliciet kunnen focussen en specialiseren op  grond- weg- en waterbouwkundige projecten.

Certificering

Zowel ons bedrijf als onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat. Kennis van veiligheid, gezondheid en milieu vinden wij erg belangrijk en wordt daarom regelmatig geüpdatet. Zo organiseren wij regelmatig toolboxmeetings voor onze medewerkers. Daarnaast heeft onze onderneming een NIWO Eurovergunning (VIHB-certificaat) voor het vervoeren, inzamelen, handelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen.

VCA-certificaat

NIWO Vergunning voor het internationale goederenvervoer

NIWO VIHB-certificaat

Een dynamische branche

Verandering is een constante factor in onze bedrijfsvoering. Kunnen meebewegen met trends, klimaat en nieuwe technieken vraagt flexibiliteit en creativiteit. Snel nadenken, schakelen en een oplossing bieden. Dat is precies waar Hopmans Aannemers goed in is.

Kunnen wij u van dienst zijn?

De oplossing

Noorderkwelweg 4
1771 MG Wieringerwerf